Razor A Shark Camo Skuuter, Sinine

41,22 €
Maksudega
Kuumakse al. 7.01€
Not available for order
Kogus:
Not available for order
payment
RAZOR ERIVÄLJAANNE SKUUTER: KLASSIKA TAASTAMINE
Meie ikooniline tõukeratas Razor A on loonud lõbususe standardi alates sellest, kui see 2000. aastal ülemaailmse nähtusena turule tuli. Täiesti uue Special Edition Paradise ja Dino Camo graafikaga saate alustada järgmise nähtusega oma naabruskonnas. Selle eriväljaande graafika sisaldab kahte uut välimust, mis lisavad meie klassikalisele disainile täiendava stiili.


FUTURISTILIST AJALOONI
Enne mineviku keerdkäike ja pöördeid pakub see eriväljaande graafika teile hämmastavaid uusi viise meie klassikalise tõukeratta uuesti leiutamiseks ja kõige lahedama sõidu tiitli saamiseks.


SÕITMISEKS VALMIS
Avastage ja minge – Razor A Special Edition tõukeratastega on see nii lihtne. Razor A Special Edition tõukerattad on teie esimeseks seikluseks valmis ilma kokkupanemist vajamata ja hõlpsasti reguleeritavate juhtraudadeta, et seada ideaalne sõidukõrgus.
13010345

Eriviited

Enamik tooteid on saadaval Tallinna kaupluses/laos, mis annab võimaluse saada kaup kätte samal päeval laost või 1-2 päeva jooksul kulleri, pakiautomaadi või väljastuspunkti kaudu üle Eesti ja kõigis Balti riikides.

Palume pöörata tähelepanu toote kättesaadavusele laos. Saatmise tähtaeg (millise aja jooksul pärast tellimuse esitamist võib toote teele saata) sõltub toote saadavusest ladudes ja see teave on märgitud iga toote lehele.

Rohkem teavet tarne kohta SIIT.

Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet
Samas kategoorias on veel 16 toodet :
On Top
Ostukorv
Close
Back
Account
Close